Bemutatkozás

Cégünk:
Cégünk magyar tulajdonban lévő minőségellenőrzési és termeléstámogatási tevékenységekkel foglalkozó szolgáltató Kft. Ezeken a szakterületeken szerzett 15 éves tapasztalatunkat felhasználva ténykedünk a mindennapokban. Több millió ellenőrzött alkatrész által szerzett szakismeretünk során csiszolódtunk a piac egyik legmegbízhatóbb partnerévé. A szerzett tudás és a bevezetett oktatások során munkatársaink felkészültsége és a velük szemben támasztott elvárások biztosítják a kiváló minőségű szolgáltatást Megbízóinknak. Kollégáink kiválasztása, oktatása és felkészültségük ellenőrzése folyamatos és dokumentált.

A gyors reagálás mellett a rugalmasság és a precizitás elkerülhetetlen ezen a piacon, cégünk mind a három kompetenciát professzionálisan alkalmazza. Minőségpolitikánkban kiemelkedően fontos, hogy Partnerünk 100 %-os megelégedettséget mutasson, ily módon cégünk összes dolgozóját ez a motiváció és hozzáállás jellemzi. Megalapításunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy elképzeléseink és a Partnerek elvárásai egy irányba mutassanak. Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek és fejlődnek Partnereink igényei és elvárásai függvényében.

Küldetésünk:
Előfordult a termelésben „nem-megfelelő” termék gyártása, melynek köszönhetően esetleg sormegállás, újra gyártás, szétszerelés, ellenőrzés, válogatás, utómunka nehezítette meg a folyamatos termelést?Előfordult, hogy a gyártósoron a megfelelő darabszám elérése létszámhiány miatt akadályba ütközött? Előfordult, hogy valamelyik beszállítója hibás, referencia keveredett vagy rosszul jelölt alkatrészt szállított? A fenti okok késedelmes kiszállításhoz, reklamációhoz vezettek, ezáltal presztízsveszteség és anyagi kár keletkezett? Az ilyen és ehhez hasonló anomáliák redukálására az Excellent Quality Kft. jelenti az ideális megoldást, mert:

  • az ellenőrzéshez, újra ellenőrzéshez, válogatáshoz vagy javításhoz nem a termelésből kell elvonni munkaerőt!
  • beszállítói hiba esetén harmadik feles megbízásnál a teljes kapcsolattartás, adminisztráció és számlázás a beszállítójuk felé történik. (az egyeztetés és a riportálás az Önök bevonásával valósul meg)
  • termelési hiba esetén a gyors beavatkozás jóvoltából csökkenthető az anyagi kár, ami a lehetséges reklamációs költségeket érinti.
  • létszámhiány esetén termeléstámogatással tudjuk kezelni a kialakult helyzetet. (minőségellenőri, operátori, logisztikai és más területeken biztosított munkaerővel)

Minimális fluktuációval dolgozunk, kollégáink nem „átutazóban” vannak jelen a cégünknél, így a betanításuk hosszú távon kamatozik Önöknek! Folyamatosan bővülő állományunk elérhető az ország egész területén. Kimagasló flexibilitással, valamint a minőségbiztosítás és termelés támogatás területén szerzett széleskörű szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Cégünk egyedi módon rendelkezik felelősségbiztosítással:

Cím

Iroda: Budai Irodaház,
8000 Székesfehérvár, Budai út 252. 3. em.
 
Székhely:
1027 Budapest,
Bem József utca 9. Fsz. 10. ajtó

Kapcsolat

Social

© Copyright 2021 Excellent Quality Kft. All right reserved.